Salata verde cu pastrav afumat


Una dintre salatele mele preferate, salata cu pastrav afumat este usor si rapid de preparat, iar gustul dat de pestele afumat este unic!

Pentru o portie sunt necesare:
– 1 bucata file pastrav afumat
– 3-4 frunze salata verde creata
– 1 lingura ulei de masline extra virgin
–  sucul de la 1/2 lamaie/lime
–  sare
–  piper
– porumb pentru decor

Se spala frunzele de salata si se rup in bucati, se adauga pestele rupt si el, iar peste se presara porumbul, sarea si piperul, uleiul si sucul de lamaie.
Si gata salata!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s