Omleta alba


Dupa atatea bucate grele pe care le-am servit de sarbatori, un mic dejun mai light nu strica. Asa ca am ales sa fac o omleta fara ulei, doar din albus, asezonata cu mirodenii. Am optat pentru aceasta varianta, deoarece albusul are foarte putine calorii, dar multe proteine si nu contine colesterol precum galbenusul.
Rapid, simplu si light!

Am folosit: 5 albusuri, 1 priza sare, piper, praf de usturoi, boia iute, curry, busuioc, cimbru si oregano.
Am turnat albusurile nebatute intr-o tigaie de teflon bine incinsa (fara ulei!), am presarat condimentele peste si le-am lasat pe foc pana s-au intarit si au prins o culoare aurie.

Am pus omleta pe farfurie si am servit-o calda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s