Rosii umplute cu salata de vinete


Pentru 6 bucati sunt necesare:
– 6 rosii medii
– 2 vinete
– 2 oua
– 2 catei usturoi
– 2 linguri iaurt cremos dietetic
– 2 linguri quark
– 1 lingurita mustar
– sare, piper
– 3 masline negre pentru decor

Mod de preparare:
– se coc vinetele la 220°C, 1 ora pe o parte, 1 ora pe cealalta, apoi se lasa la racit
– se fierb ouale tari
– se curata rosiile de interiorul zemos
– se amesteca galbenusurile pisate cu furculita cu quark-ul, iaurtul si mustarul pana se obtine o maioneza consistenta
– vinetele reci se curata de coaja si se toaca bine
– se amesteca maioneza cu vinetele tocate si cu usturoiul pisat
– se umplu rosiile cu salata de vinete si se decoreaza cu rondele de masline

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s