Inimioare


Nu numai ca sunt foare delicioase si foarte aratoase, inimioarele sunt si cat se poate de light, iar modul de preparare este extrem de simplu si rapid! Ce mai, sunt foarte incantata de cest desert si il recomand din toata inima.

Pentru 2 portii am folosit:
-500g quark
– 2 oua
– 1 budinca vanilie
– 1 fiola esenta de lamaie
– 8 linguri indulcitor lichid

Am amestecat bine toate ingredientele si am pus crema obtinuta intr-un vas termoizolant pe care l-am dat la cuptor pentru aprox. 30 minute la 180°C, dupa care am lasat prajitura la racit cel putin 4 ore pentru a se aseza frumos. La sfarsit am folosit o forma de inimioara pentru aspect si am decorat cu putin indulcitor praf.

Perfect!

10 thoughts on “Inimioare

  1. Bianca, ce consistenta are branza ta Quark? Eu am luat din Kaufland, ii spune Exquisa Quark 0,2%. Consistenta e oarecum de sana, poate putin mai moale… E aceeasi?
    Si felicitari pentru blogul tau! E DUKANlicious!😛

    • Eu folosesc quark de la Aldi cu 0,4% si e destul de tare, am incercat si Exquisa de la Rewe (Germania), dar nu mi-a placut pentru ca e mai scumpa si are ceva fructoza parca. Daca e ca si sana, e cam moale pentru inimioare… altceva nu ai folosit?

    • Charlie, consistenta Exquisa e asemanatoare cu quark-ul de la aldi, cel putin aici in Germania, poate gustul difera putin, parca e mai fainoasa… si contine si polifructoza… o poti folosi linistit la orice desert cu quark.🙂

    • ma bcur ca-ti plac retele mele! nici mie nu-mi vine sa cred ca sunt la dieta! si totusi cantarul nu minte! -25kg in 4 luni!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s