Beef Chips


Daca sunteti la dieta si va e dor de chips-uri cu aroma de bacon, va recomand sa incercati aceasta varianta.
Tot ce va trebuie sunt cateva felii subtiri de prosciutto de vita sau orice alta sunca degresata  pe care le puneti pe o tava cu hartie de copt si le dati la cuptor aprox. 15 minute la 220°C, apoi stingeti cuptorul dar mai lasati tava cu feliile de sunca in cuptor pentru aprox. 7-8 minute pentru a se usca si intari.
Si gata chips-urile!

2 thoughts on “Beef Chips

  1. Duper, Bianca!Excelenta idee de rontaieli de film in zilele PP sau in cele in care nu mai e loc de tarate (saratele)! Am facut si cu pastrama de vita; bunute, cam sarate insa.Minunate au iesit insa cele din carpaccio de vita (cam scump insa, dar fara conservanti si alte chimicale – 7,4 lei pentru 14 felii). Am uns feliile cu mai putin de 1lgta de sos de soya light(cu pensula de patiserie) si am presarat pe unele piper, pe altele chilli. Si am pazit cuptorul🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s