Piept de curcan in crusta de mirodenii la cuptor


IMG_7421

De cand cu dieta Dukan, am devenit mici ‘devoratori’ de curcan… si datorita faptului ca puiul este putin gras, si pentru ca mai diversificam putin. Asa ca weekend-ul acesta am avut in meniu supa de curcan si curcan in crusta de mirodenii la cuptor.

IMG_7395

Dupa ce am fiert ditamai pieptul de curcan in supa, l-am intepat ici-colo cu furculita, l-am stropit bine cu sos de soia si zeama de lamaie si l-am ‘imbracat’ intr-o ‘haina’ frumusica de condimente si mirodenii, l-am impachetat in folie de aluminiu si l-am dat la cuptor pentru 30 minute la 220°C.

Dupa jumatate de ora, l-am scos si despachetat de folie si l-am mai dat la cuptor la 180°C pentru 15 minute.

Pofta buna!

IMG_7409

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s