Bifteki


IMG_7618

Daca tot mi-am luat masina de tocat carne, am zis hai sa incerc niste mititei, sau mai bine zis niste bifteki, pentru ca am folosit pulpa de vita tocata si condimente mai putin intalnite la micii traditional romanesti. Buni au fost, insa tot mai buni sunt mititeii, dar sa nu ne abatem de la dieta!

Pentru 12 bifteki am folosit:

  • 600g carne tocata de vita (de preferat pulpa)
  • 1 ou
  • 2 fire ceapa verde tocata marunt
  • sare, piper, busuioc si chilli
  • 1/2 lingurita bicarbonat

Dupa ce am tocat si amestecat carnea cu restul ingredientelor, am format 12 bifteki lunguieti precum mititeii si i-am pus pe gratar-ul bine incins,stropindu-i putin cu apa (se poate folosi si bere) si i-am lasat mai mult pe grill pentru a se indeparta cat mai multa grasime posibila.

IMG_7615 IMG_7616

Apoi i-am pus pe o farfurie si i-am savurat cu mustar cu aroma de hrean fara zahar!

IMG_7618

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s