Camembert Champignons cu sunca si busuioc


IMG_7880

Daca sunteti la dieta si va este dor de pizza prosciutto e funghi, va recomand aceasta reteta! E perfecta pentru o cina rapida si light, insa extrem de gustoasa! Sotul meu a vrut doar sa guste insa nu s-a putut opri din gustat pana n-a dat gata 5 champigons! Sunt minunate!

Pentru 10 bucati am folosit:

  • 10 ciuperci champignon mari proaspete
  • 10 felii de camembert light
  • 5 felii sunca degresata
  • sos de soia
  • busuioc

PicMonkey Collage 6

Spalam bine ciupercile si le scoatem coditele, apoi le lasam putin cu palariile in jos la scurs. Le asezam apoi cu palariile in sus pe o tava tapetata cu hartie de copt si le umplem cu sunca taiata cubulete. Asezam si cate o felie de Camembert peste, le stropim su sos de soia sau cu sare si presaram fulgi de busuioc sau oregano. Le dam la cuptor si le coacem 15 minute la 220°C. Se pot servi calde sau reci.

Pofta buna!

IMG_7883

2 thoughts on “Camembert Champignons cu sunca si busuioc

    • Da, sunt delicioase! Eu am gasit la Rewe (Germania) cu vreo 9% parca. Si la cuptor se mai topeste din grasime.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s