Ciulama de ciuperci si curcan cu ceapa verde


IMG_7867

O tocanita plina de proteine, insa cat de poate de light, tocana de curcan cu ciuperci este ideala pentru un pranz copios si rapid, insa usor si delicios. Poate fi acompaniata de orice salata de legume proaspete, in special cele verzi.

Pentru 2 portii bune am folosit:

  • 400g piept de curcan dezosat
  • 300g ciuperci champignon la conserva
  • 1 cana lapte 0,3%
  • 5 linguri iaurt cremos 0,1%
  • 1 lingura amidon
  • 1 galbenus crud
  • 2-3 cepe verzi
  • sos de soia, piper alb, cimbru si busuioc

PicMonkey Collage5

Intre timp pregatim sosul: intr-un castronel amestecam galbenusul cu amidonul si iaurtul pana la omogenizare completa, apoi adaugam laptele treptat si amestecam bine. Sosul obtinut il turnam in tigaie peste curcan ci ciuperci si amestecam mereu pana se ingroasa.

Servim ciulamaua calda.

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s