Desert la pahar


desert la pahar

Pe cat de fancy si complicat pare, pe atat e de simplu si gustos.

Pentru 2 portii sunt necesare:

  • 1 budinca de capsuni
  • 1 jeleu de zmeura
  • 200g quark
  • 6 linguri lapte praf degresat
  • 6 linguri indulcitor lichid
  • 400ml lapte degresat
  • 1 cana apa

Preparam budinca cu laptele si 2 linguri de indulcitor si o turnam in pahare, boluri sau forme, insa nu le umplem, mai lasam cel putin jumatate de loc liber pentru celelalte doua straturi.

Pregatim si jeleul cu apa si 2 linguri de indulcitor, amestecand pe foc mic pana praful s-a dizolvat de tot. Lasam jeleul la racit.

Ne ocupam si de crema de branza: amestecam bine quark-ul cu laptele praf si cu 2 linguri de indulcitor lichid si dam frisca la rece.

Cand jeleul s-a racit complet il turnam peste budinca si dam la frigider pana cand jeleul se intareste de tot, apoi punem peste si ultimul strat de branza si putem servi.

Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s