Desert la pahar


desert la pahar

Pe cat de fancy si complicat pare, pe atat e de simplu si gustos.

Pentru 2 portii sunt necesare:

  • 1 budinca de capsuni
  • 1 jeleu de zmeura
  • 200g quark
  • 6 linguri lapte praf degresat
  • 6 linguri indulcitor lichid
  • 400ml lapte degresat
  • 1 cana apa

Preparam budinca cu laptele si 2 linguri de indulcitor si o turnam in pahare, boluri sau forme, insa nu le umplem, mai lasam cel putin jumatate de loc liber pentru celelalte doua straturi.

Pregatim si jeleul cu apa si 2 linguri de indulcitor, amestecand pe foc mic pana praful s-a dizolvat de tot. Lasam jeleul la racit.

Ne ocupam si de crema de branza: amestecam bine quark-ul cu laptele praf si cu 2 linguri de indulcitor lichid si dam frisca la rece.

Cand jeleul s-a racit complet il turnam peste budinca si dam la frigider pana cand jeleul se intareste de tot, apoi punem peste si ultimul strat de branza si putem servi.

Enjoy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s