Pui tavalit


pui tavalit

Iata o reteta la indemana oricui, o reteta care te duce cu gandul la clasicul snitel si care nu lasa de dorit atat prin gustul cat si prin consistenta sa.

Avem nevoie de:

  • 1 piept de pui dezosat fara pielita
  • 2 oua
  • 2 linguri quark
  • 2 linguri tarate de ovaz macinate
  • sare, piper

Cum procedam:

  • batem ouale bine, adugam taratea, quark-ul, sarea si piperul si amestecam pana obtinem un sos consistent
  • taiem pieptul de pui fasii cat mai subtiri si il tavalim bine prin sos
  • asezam fasiile de pui pe o tava tapetata cu hartie de copt
  • coacem puiul la 220ยฐC cca 30 minute, pana devine rumen

Servim cu sos de iaurt si usturoi la PP sau cu legume proaspete la PL.

Pofta buna!

pui tavalot

13 thoughts on “Pui tavalit

    • Din cate am auzit pe facebook, fetele il cumpara fie pe cel de la Exquisa, fie de la Eherman… Dar poti folosi linistita orice branza de vaca degresata.๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s