Pangasius pane cu spanac la cuptor


IMG_8751

Asta am mancat eu azi la pranz (PL): pangasius pane cu spanac si feta light. File-urile de pangasius le-am preparat dupa reteta de schnitzel la cuptor pe care am postat-o cu ceva timp in urma, si anume, cu tarate de ovaz si oua. Reteta de spanac la cuptor am publicat-o si pe ea acum cateva zile. Nu mai are rost sa ma repet… Rezultatul se vede in poza… Gustos, satios, light si simplu de preparat.

Pofta buna!😉

3 thoughts on “Pangasius pane cu spanac la cuptor

  1. In primul rand trebuie sa spun ca ai un blog foarte tare si felicitari pentru felul in care e organizat si cum arata, imi face mare placere sa cotrobai si sa vad ce bunatati postezi.Eu voi ajunge in curand inapoi in Germania si eram curioasa de unde iti faci cumparaturile si mai important, daca gasesti branza sub 7% grasime cum avem noi in Romania varsata.Eu m-am uitat prin REWE cand eram prin Germania dar nu prea am gasit ceea ce cautam.Spor la slabit!

    • Corina, iti multumesc pentru aprecieri!
      Produsele lactate si carnea le iau majoritatea de la AldiSüd, multe sunt de la BeLight, gama de produse light cu ambalajul albastru deschis.
      De la Rewe imi procur taratea de ovaz care e gata macinata – Verival Bio Haferkleie, mustarul si castravetii murati fara zahar.
      De la Kaufland: lapte praf 1% – Sucofin Magermilchpulver de la raionul cu lapte pt. cafea, cacao degresata, budinci, jeleuri, arome si alte adjuvante in gatit.
      Branza Quark de la Aldi cea cu 0,2% si Korniger cu 0,4.
      Sper sa te ajute cu ceva. Bafta! Si calatorie placuta!😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s