Chicken Fingers


PicMonkey Collage010

 

Nimic mai rapid si mai satios! Dupa ce am fiert pieptul de pui in supa, am taiat carnea fasii cat mai subtiri, am tavalit-o prin ou batut si tarate si gata felul II.

Ingrediente:

  • 2 bucati file piept de pui dezosat si fara pielita
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 2 oua batute
  • sare, piper, boia, curry (in functie de preferinte)

Mod preparare:

  • taiem pieptul de pui fasii subtiri, pe care le condimentam in functie de preferinte,
  • le dam prin oul batut si apoi prin tarate
  • le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pt. cca 30 minute la 200°C pana se rumenesc
  • servim chiken fingers cu sos de iaurt si usturoi la PP sau salata de legume la PL

Pofta mare!

IMG_9085

4 thoughts on “Chicken Fingers

  1. Acest preparat va fi mul mai fraged si suculent daca tii carnea la marinat 1-2 ore in lapte cu sare, piper si usturoi taiat, sau orice alte condumente doresti🙂

  2. buna…ce este PP si ce este PL..nu stiu care e pt atac si care e prescurtarea pt croaziera😀 Multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s