Supa de pui cu galuste


PicMonkey Collage009

Iata o varianta de supa pentru PP, fara legume, dar cu galuste din ovaz.

Ingrediente pentru 2 zile de croaziera:

  • 500g piept de pui dezosat fara piele
  • 4 linguri tarate de ovaz macinate
  • 2 albusuri +1galbenus
  • sare, piper, patrunjel

Mod de preparare:

  • fierbem pieptul de pui intr-o oala cu aprox. 2l apa
  • batem albusurile spuma cu putina sare, adugam galbenusul si cate o lingura de tarate treptat mixand mereu
  • cand pieptul de pui este fiert il scoatem din supa si adaugam sarea
  • lasam supa la fiert si adaugam cate o lingura dinc compozitia preparata anterior
  • lasam galustele sa fiarba in supa pana se intaresc
  • servim supa cu piper negru si patrunjel

Pofta buna!

Supa poate fi pregatita si la PL daca se fierb si legume (morcov, telina, pastarnac etc) in ea, o data cu pieptul de pui (se poate folosi si piept de curcan sau pulpa de vita fara grasime).

IMG_9077

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s