Bors de pastrav afumat


PicMonkey Collage038

Cea mai buna ciorba acra pe care am mancat-o de cand tin dieta, borsul de pastrav afumat seamana extrem de mult cu ciorba de burta. E atat de delicioasa, incat am renuntat la felul principal pentru a manca 2 portii! :)) Abia astept sa o refac! Si e numai buna pt. PP sau atac!

Ingrediente:

  • 200g pastrav afumat
  • 200ml iaurt cremos light
  • 5 catei usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 1 cana bors/ 4 linguri otet de mere sau zeama de lamaie
  • sare, patrunjel proaspat
  • 1 clatita dukan (reteta postata anterior) pt. taitei (croaziera)

Mod de preparare:

  • rupem pastravul bucati si il punem intr-o cratita pe foc (fara ulei)
  • adaugam cateii de usturoi pisati si ii calim impreuna cu pestele aprox. 2 minute
  • turnam vreo 2 cani de apa si lasam la fiert
  • separat pregatim un sos din galbenusuri, iaurt, sare, piper si bors
  • cand ciorba incepe sa clocoteasca, turnam sosul si amestecam bine
  • rulam clatita si taiem fasii subtiri pe care la adaugam in bors (pt. cei din croaziera)
  • mai fierbem vreo 2 min, apoi stingem focul
  • servim borsul cu piper si patrunjel proaspat tocat

Pofta mare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s