De cand a venit caldura, grilam intr-o veselie, iar acum a urmat randul cevapcicilor, un fel de mititei sarbesti… Buni, dar tot mai buni sunt micii romanesti!
Ingrediente pt. aprox. 25 bucati:
- 500g carne tocata de vita (pulpa de preferat)
- 1 ceapa tocata marunt
- 5 catei usturoi tocati marunt
- 1 lingurita mustar iute
- sare, piper
Mod de preparare:
- amestecam bine toate ingredientele pana obtinem o pasta omogena
- formam cevapcicii (putin mai subtiri si mai lungi decat mititeii)
- ii frigem pe gratar
- servim cu mustar
Pofta buna!
I-am facut azi. O nebunie! Intamplator au venit in vizita si 2 prieteni care tin Dukan-ul dar nu sunt genul care sa caute retete pe net, si imi spun “Parca ziceai ca tii dieta si asta gatesti tu!?!” Le-am spus ca sunt pentru dieta si nu le-a venit sa creda…bineinteles ca impreuna i-am devorat. Multumim mult!