Tarta cu budinca de frisca si capsuni


IMG_0060

Un desert rapid, delicios si de sezon, tarta cu budinca si capsuni poate constitui si un dulce pt. cei din croaziera daca se inlocuiesc capsunile cu fructe goji sau de ce nu chiar cu rubarba!

Ingrediente pt. 4 portii bune:

  • 500g capsuni
  • 2 plicuri budinca de frisca/vanilie
  • 800ml lapte degresat
  • 6 linguri xylitol

Mai intai preparam blatul dupa reteta de pandispan simplu de aici: https://retetedieteticedukan.wordpress.com/2013/06/03/pandispan-simplu/

Apoi preparam budinca precum in instructiuni si o lasam la racit.

Spalam, curatam si taiem capsunile in doua.

Cand blatul s-a racit, turnam budinca rece peste, adaugam capsunile si dam la frigider pt. cel putin 1h inainte de servire.

Gustul acrisor al capsunilor se imbina perfect cu aroma dulce delicata a budincii de frisca, iar blatul pufos completeaza de minune savoarea finala.

Pofta mare!

PicMonkey Collage4

Mai multe despre capsuni si beneficiile lor gasiti aici:

http://www.garbo.ro/articol/Tratamente-naturiste/11091/17-beneficii-ale-capsunilor/pagina-3.html

10 thoughts on “Tarta cu budinca de frisca si capsuni

  1. mmmm ce bine arata! clae o fac maine🙂 ia spune, ne pregatesti vreo reteta-surpriza super-duper delicioasa, ca de obicei pentru weekend?🙂
    ,

    • tare-as vrea, insa nu am timp, probabil pe weekendul viitor, daca nu mai repede… tot imi sta ceva in cap… abia astept sa vad ce iese…😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s