Cosulete aperitiv PP


Pentru 10 bucati avem nevoie de:

PicMonkey Collage8

  • 10 felii subtiri sunca 2%
  • 5 lingurite crema de branza cu verdeata
  • 2 oua
  • 5 ardei iuti mici

Mod de preparare:

PicMonkey Collage9

In forme de briose asezam feliile de sunca in forma de cosulet, adaugam cate 1/2 lingurita crema de branza apoi cate o lingura de ou batut (in prealabil), iar la sf. punem si ardeii iuti si dam la cuptor pt. 10-15 min. la 180Ā°C.

Pofta buna!

PicMonkey Collage10

10 thoughts on “Cosulete aperitiv PP

  1. Buna ziua!
    Pe ambalaj scrie ca e sunca de somon.
    Poate ar fi mai OK sa explicati exact ce ati folosit in reteta, pentru ca una e sa folosesti sunca de pui sau curcan si cu totul altceva file de somon cu piper, asa cum scrie pe ambalaj.

  2. Pai Bianca a spus doar sunca, lasand la latitudinea si posibilitatea fiecareia sa aleaga. Nu este bine nici asa ? Daca zicea sunca de somon cu piper si ce-o mai fi, sarea sigur cineva ca de unde gaseste asa ceva…..Cred ca unii dintre noi posteaza doar de dragul de a bifa o activitate in agenda personala. Bianca, este minunata reteta si cred ca poate fi adaptata dupa gusturile fiecaruia si fara sa iesim din cerintele dietei. Eu una iti multumesc pentru tot ce faci si timpul consumat ca sa impartasesti cu noi experientele tale.

  3. Irina, se numeste Lachsschinken pt. ca seamana cu somonul crud, insa e de porc! Uite, data viitoare voi face o poza special pt. tine cu ingredientele sa nu te mai indoiesti! Ce rost ar avea sa scriu aiurea???
    Cornelia, ai dreptate, nu am mentionat ce sunca este, ca doar nu e doar de porc sunca nu? Insa produsul de fata e doar cu numele din peste… pt. necunoscatori care se cred mai catolici decat papa! :))
    Merci mult pt. aprecieri, Cornelia si ma bucur ca-ti plac retetele mele! :*

    • Pai… poza cu ingredientele ai facut-o deja. Daca pe ambalaj scrie sunca de somon, vrei sa spui ca somonul nu e somon, si ca somonul e porc?
      Si… apropos:de cand sunca de porc este permisa la atac si croaziera???
      P.S.Nu-ti imagina ca daca esti in Germania, toti cei din Romania sunt ignoranti si poti sa le dai tu lectii.
      Mai cunoastem si noi germana si am mai fost si in vacante pe acolo, nu ca altii la spalat vase,slugarit, cersit, etc…

      • Draga mea, n-am facut poza la ingrediente (care sunt scrise pe spatele ambalajului) ci doar la fata ambalajului, insa promt ca maine cand merg la shopping o voi face, special pt. tine! Am mai precizat ca e doar cu denumirea somon pentru ca seamana foarte mult cu somonul crud, insa e vorba de sunca degresata de porc.
        Tocmai, daca ai fost pe-aici, ar cam trebui sa stii cum stau lucrurile… In fine, poate ai omis amanuntul asta, nu-i bai, insa nu cred ca esti in masura sa-mi spui tu mie ca eu nu-mi fac retetele cu ce precizez la ingrediente.
        Nu pretind ca dua lectii nimanui, draga! La urma urmei e doar un blog de retete si nu de viata sau limba germana… Nu?
        Keep calm, dear!šŸ˜‰
        Nu inteleg la ce te referi cu slugarit, cersit…? Poate ma lamuresti putin!

    • Vad ca ai prea mult timp liber si te strofoci cu raspunsuri peste raspunsuri.
      Nu am nici timp, nici chef de polemici cu tine.
      Eu m-am abonat la newsletter-ele mai multor bloguri, site-uri Dukan, etc. pt. a obtine mai multe informatii si a cunoaste experientele personale ale altora, referitoare la aceasta dieta.
      Ma voi dezabona de la blogul tau pentru ca sa nu mai fiu tentata sa “dau cu gura”.

      • Din moment ce aduci acuzatii fara sa te informezi putin, trebuie sa-ti explic unele chestii, sa intelegi despre ce e vorba. Oricum sper ca te-ai lamurit cum e cu Lachsschinken-ul! Daca le ai cu germana, cum spui.
        Apropos de carnea de porc, eu zic sa te mai informezi si in aceasta privinta, inainte sa lasi comentarii, tot asa fara baza informativa.
        Mai intra pe dukandiet.com si alte site-uri oficiale si vei vedea ca porcul e permis inca din atac, chiar si pe dietadukan.ro se precizeaza acest lucru.
        Un blogger adevarat raspunde tuturor comentariilor, fie ele mai acide, deci nu e vorba de nicio polemica, draga.
        Asa ca, spor la citit, din nou si keep calm and dukan on, zic eu!
        Zi faina!šŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s