Bors de pastrav cu tarhon


IMG_1387

 

Am primit doi pastravi mari si proaspeti de la nasii lui Lukas care au fost la pescuit si ma tot gandeam ce sa fac cu ei ca sa ii pot consuma la Atac. Am decis sa gatesc si o ciorbita acra cu borsul proaspat facut de bunica mea din Romania, dar si ceva la cuptor. Au iesit niste mancaruri super delicioase si foarte light.

Ingrediente:

  • 1 pastrav mare proaspat
  • 1l bors proaspat
  • 5 catei usturoi
  • 2 linguri tarhon in otet
  • sare, piper
  • iaurt pt. servit

Mod de preparare:

IMG_1381

  • curatam bine pastravul, il spalam si mai bine apoi il taiem in bucati mari si il punem la fiert impreuna cu usturoiul curatat si pisat intr-o oala incapatoare 1/2 cu apa;
  • cand pastravul a fiert bine adaugam borsul, tarhonul si condimentele si lasam sa dea in clocot apoi stingem focul
  • servim borsul fierbinte cu o lingura de iaurt 0,1%

Delicios!

Pofta mare!

IMG_1389

2 thoughts on “Bors de pastrav cu tarhon

  1. Esti fantastica draga Bianca! Cata inspiratie si dedicatie ai pentru fiecare meniu in parte, sa-l inventezi, sa-l gatesti si sa iti si iasa foarte, foarte bun totul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s