Pastrav impanat cu usturoi


IMG_1395

N-as fi crezut vreodata ca poti manca atat de bine la dieta… Pastravul asta umplut cu usturoi si lamaie a fost demential, bestial!!! N-am cuvinte sa-l descriu. Trebuie neaparat incercat!

Ingrediente:

  • 1 pastrav mare proaspat
  • 5 catei usutroi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lamaie
  • sare, piper

Mod de preparare:

  • curatam si spalam bine pestele
  • curatam, spalam ceapa si usturoiul
  • ceapa si lamaie le taiam rondele subtiri, iar usturoiul il strivim cu lama unui cutit mare
  • punem pastravul intr-o tava cu hartie de copt, il condimentam si umplem cu usturoi si lamaie
  • il acoperim cu rondele de ceapa rosie si lamaia ramasa si il dam la cuptor
  • coacem pestele cca 45min la 180°C pana devine rumen bine

Nu-mi gasesc cuvintele pentru a descrie aromele ce s-au imbinat in carnea frageda la interior si crocanta la exterior a pestelui… Va las pe voi sa descoperiti.

Pofta buna!

PicMonkey Collage24

4 thoughts on “Pastrav impanat cu usturoi

  1. Bia, tocmai am terminat de savurat pastravul dupa reteta ta. O bunatate! Personal nu prea imi place pestele dar acesta a fost o nebunie…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s