Pizza ca-n Banat


IMG_1420

 

Poate va-ntrebati de ce-am denumit-o asa… Ei bine, pentru ca am folosit sunca din banat si ceapa si ardei iute aduse din Romania. Si a iesit… o super delicioasa pizza, numai buna pt. un pranz copios de PP.

Ingrediente pt. blat:

  • 1 lingura tarate ovaz
  • 1 ou
  • 1 lingura quark
  • 2 linguri iaurt

Topping:

  • cateva feliute subtiri de sunca fara grasime
  • 1 ou
  • 2 linguri quark
  • cateva rondele de ceapa rosie
  • cateva rondele de ardei iute

Mod de preparare:

  • amestecam bine toate ingredientele pt. blat si turnam compozitia obtinuta pe o tava tapetata cu hartie de copt
  • intindem coca in forma de cerc si o coacem cca 8min la 200°C pana se intareste
  • intre timp pregatim sosul pt. topping: amestecam oul cu quark-ul pana la completa omogenizare
  • scoatem blatul, punem sunca, ceapa si ardeiul iute si mai dam pt. 5min la cuptor
  • la sf. adaugam si sosul si mai coacem inca 5min

Pofta buna!

IMG_1419

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s