Ghiveci de legume


IMG_1738

Se apropie toamna cu pasi repezi si vom avea de unde alege legume proaspete, asa ca va trebui neaparat sa dukanim si un ghiveci plin de vitamine. O reteta simpla si rapida, cu un rezultat delicios, ghiveciul de legume de sezon poate acompania cu succes niste gratare sau fripturi dukan, in caz ca sunteti la PL.

Ingrediente:

  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2 ardei capia
  • 5-6 ciuperci mari
  • 1 vanata
  • 1 lingura pasta de tomate concentrata
  • 1 lingurita ulei de masline (optional)
  • sare, piper, boia

Mod de preparare:

  • curatam si spalam legumele apoi le tocam marunt
  • punem ceapa la calit intr-o cratita de teflon cu putina apa pe fund
  • adaugam morcovul si boiaua si calim impreuna
  • apoi adaugam restul legumelor fin tocate si acoperim totul cu apa
  • punem capacul pe cratita si lasam la fiert pana scade apa
  • adaugam sarea si piperul si stingem focul

Pofta mare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s