Pui chinezesc


IMG_1931

 

Am tot vazut retete de pui in cola care au prins bine la public si am zis hai sa-l incerc si eu, insa sincer nu sunt mare fan… Dar e ok pentru diversificare.

Ingrediente:

  • 400g piept de pui dezosat fara pielita
  • 4 catei usturoi
  • sos de soia
  •  piper, chilli
  • 1 cana cola 0

Mod de preparare:

  • calim usturoiul curatat si pisat in sos de soia intr-o tigaie de teflon/wok
  • adaugam puiul taiat cubulete si stropim bine cu sos de soia
  • calim totul bine pana scade sosul de soia
  • adaugam piper si chilli apoi cola 0
  • lasam puiul sa fiarba in cola cu capacul pe tigaie
  • cand cola scade, puiul e gata
  • e foarte fraged si condimentat, putin iute de la chilli
  • eu l-am servit pe glassnudeln, un fel de shirataki

Enjoy!

 

4 thoughts on “Pui chinezesc

    • Asa si trebuie sa ramana. Scade doar apa din cola, zaharurile raman si formeaza un sos aromat. Ma bucur ca-ti place! :*

  1. E wow!!!! Chiar ieri ziceam ca nu mai stiu ce sa gatesc… Eram un pic demoralizata… Dar puiul asta e demential! MUltumim ca ne usurezi dieta!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s