Difera putin de drobul de ficat pentru ca nu am maruntit atat de fin ficatul si am adaugat un sos de quark cu oua si mirodenii. O bunatate!
Ingrediente:
- 500g ficat de pasare
- 3 cepe verzi
- 3 catei usturoi
- 2 oua
- 2 linguri cu varf quark
- 100ml kefir
- 1 lingura pasta de hrean
- 1 lingura tarhon in otet
- 2 linguri seminte de in
- sare, piper, cimbru
Mod de preparare:
- calim ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugam ficateii si ii prajim bine
- pregatim sosul, amestecand bine quarkul, ouale, kefirul, hreanul, tarhonul si condimentele
- intr-o forma de chec punem ficatul taiat cubulete si peste turnam sosul, adaugam si semintele de in
- dam la cuptor pt. 30min la 180°C
- lasam checul la racit in forma de chec, de preferat peste noapte ca apoi sa-l putem felia frumos
Pofta mare!