Drob din maruntaie de pui


PicMonkey Collage88

 

Bun mai era drobul ce-l facea mama de Pasti… Dar pentru ca in primele 2 etape ale dietei Dukan carnea de miel nu e permisa, am dukanit unul cu maruntaie de pui, care a iesit foarte gustos si seamana foarte mult la gust cu cel original, doar ca e mult mai usor.

Ingrediente:

  • 200g ficat de pasare
  • 200g pipote de pasare
  • 200g inimi de pasare
  • 2 oua mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 linguri tarhon in otet
  • 2 linguri tarate inmuiate intr-o cana de kefir (cu cel putin 2h inainte de prepararea drobului)
  • seminte de in
  • sare, piper, cimbru, marar

Mod de preparare:

  • fierbem maruntaiele de pui apoi le dam pe masina de tocat carne
  • tocam ceapa,usturoiulsi tarhonul marunt
  • amestecam bine carnea tocata cu restul ingredientelor si framantam bine
  • punem amestecul obtinut intr-o forma de drob tapetata cu hartie de copt in caz ca nu e de silicon
  • adaugam seminte de in peste si coacem drobul la 200°C pt. 20-25min pana se rumeneste bine

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s