Turta cu usturoi si branza la tigaia grill


PicMonkey Collage80

Daca nu stiti cum sa mai mancati taratele, iata o varianta super gustoasa si pufoasa. Merge coapta la fel de bine si in orice tigaie de teflon, doar ca nu va arata asa frumos.

Ingrediente:

  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura tarate de grau (merge si fara)
  • 1 ou (optional)
  • 1 ceasca iaurt
  • 1/4 cubulet drojdie proaspata
  • putina sare

Topping:

  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri branza topita light

Mod de preparare:

  • amestecam bine toate ingredientele pt. turta pana la omogenizare completa si lasam compozitia deoparte daca se poate intr-un loc caldut si ferit de curenti de aer, acoperita cu un prosop de bucatarie, cel putin 2h (eu am lasat-o peste noapte)
  • o turnam in tigaia incinsa bine in prealabil si o coacem pana parte de sus e complet intarita
  • o intoarcem pe cealalta parte si adaugam usturoiul pisat peste si branza pe care o intindem putin
  • o coacem inca 3-5min

Daca renuntati la taratele de grau si branza topita se poate consuma si in atac!

E super yummy! Merita incercata!

S-aveti pofa!🙂

9 thoughts on “Turta cu usturoi si branza la tigaia grill

  1. Pingback: Pizza la tigaie | Dukaniada

  2. As vrea daca se poate sa stiu ce marca e tigaia grill, a mea e veche si vreau sa cumpar una noua dar nu ma pot decide. Multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s