Guguluf ciocolatos


PicMonkey Collage101

Extrem de pufos si aromat, checul cu cacao si topping de ciocolata alba se afla in topul preferintelor mele cand vine vorba de dulciuri dietetice. Ce mai pui ca e si rapid si simplu de preparat? Merita incercat, nu?

Ingrediente:

  • 6 linguri tarate de ovaz
  • 3 linguri tarate de grau
  • 4 oua mari
  • 1 ceasca lapte
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri indulcitor
  • esenta rom
  • 1 plic praf de copt stins cu otet

Topping alb:

  • 6 linguri lapte praf 1%
  • 10 linguri lapte lichid
  • 2 linguri indulcitor lichid
  • esenta de vanilie si unt

Mod de preparare:

  • intr-un bol incapator amestecam bine toate ingredientele pt. blat cu exceptia albusurilor pe care le batem spuma
  • incorporam spuma la compozitia de tarate anterior formata si omogenizam cu miscari usoare
  • turnam compozitia intr-o forma de guguluf de silicon pe care am clatit-o in prealabil cu apa rece si am scurs-o bine
  • coacem checul la 180°C cca 30min
  • amestecam bine toate ingredientele pt. topping si omogenizam bien compozitia pe care o dam la firgider pt cateva ore
  • cand checul s-a racit (in forma de silicon) il socatem pe un platou
  • cu o lingura ornam checul cu ciocolata alba care s-a intarit putin la frigider

Super delicios!

Enjoy!

PicMonkey Collage102

2 thoughts on “Guguluf ciocolatos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s