Supa de curcan


PicMonkey Collage4

 

O supa calda si gustoasa pentru ultimele zile reci din aceasta iarna…

Ingrediente:

  • 2 pulpe curcan
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • patrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare:

  • carnea se pune la fiert intr-o oala mare plina cu apa
  • cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele intregi curatate si spalate in prealabil
  • se lasa la fiert aprox 1,5-2h la foc mic pana carnea incepe sa se desprinda de pe oase si legumele sunt moi
  • se scot legumele si carnea din supa, se sareaza si se serveste fierbinte, cu legume la PL si fara la PP

Pofta buna!

Advertisements

One thought on “Supa de curcan

  1. Pingback: Friptura din pulpe de curcan | Dukaniada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s