Supa de curcan


PicMonkey Collage4

 

O supa calda si gustoasa pentru ultimele zile reci din aceasta iarna…

Ingrediente:

  • 2 pulpe curcan
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • patrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare:

  • carnea se pune la fiert intr-o oala mare plina cu apa
  • cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele intregi curatate si spalate in prealabil
  • se lasa la fiert aprox 1,5-2h la foc mic pana carnea incepe sa se desprinda de pe oase si legumele sunt moi
  • se scot legumele si carnea din supa, se sareaza si se serveste fierbinte, cu legume la PL si fara la PP

Pofta buna!

One thought on “Supa de curcan

  1. Pingback: Friptura din pulpe de curcan | Dukaniada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s